2006

A Leap in the Dark

Project onder leiding van Ellert Haitjema

PDF

Een fototentoonstelling van 2e en 3e jaars studenten Edelsmeden met een avontuurlijke benadering van theater vanuit de beeldende kunst. Met als doel: meer aandacht voor de omgeving, die omgeving waar men zich in het algemeen zo argeloos toe verhoudt. Meer bewust van de eigen aanwezigheid met betrekking tot de directe omgeving,maakt daarmee indirect dat er anders gereageerd wordt op de mensen die daar deel van uit maken. Met als beoogd gevolg: Meer tot de verbeelding sprekend onderling contact.

Na een serie projecten in het kader van het Park van de Toekomst, tijdens Rietveld naar de Beurs 2004 in en voor de V&D etalage aan het Rokin, is A Leap in the Dark Haitjema’s derde beeldende kunst / theater project met Gerrit Rietveld studenten.