20:00, 18.09.2014

The Knight’s Move: Kunlé Adeyemi

Lezing

PDF

“We’re living in interesting times in Africa. The continent is facing both huge opportunities and challenges”, aldus de Nigeriaanse architect en ontwerper Kunlé Adeyemi. Na acht jaar voor OMA gewerkt te hebben richtte hij in 2010 zijn eigen bureau NLÉ op. Zijn filosofie berust op het geloof dat steden in ontwikkelingslanden oplossingen aandragen voor de uitdagingen van verregaande verstedelijking waar veel westerse megasteden mee worstelen.

Lees meer over Adeyemi in een interview bij Pop-Up City, samen met Open! mediapartner van The Knight’s MoveMeer info op de website van Stroom.

The Knight’s Move wordt georganiseerd door Stroom Den Haag i.s.m. Lectoraat Art Public Space (LAPS) en Stedelijk Museum Amsterdam. Met dank aan het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Haagse Bluf Fonds.