20.02.2014 - 21.02.2014

De Glass Virus

Think Tank for Educational Strategies

Jens Pfeifer en Marc Barreda

PDF

De Glass Virus en de Gerrit Rietveld Academie zijn heel erg verheugd om de eerste Think Tank for Educational Strategies aan te kondigen, die plaats vindt in Amsterdam op 20 en 21 februari 2014.

Met dit evenement wil de Glass Virus het tweede deel van zijn platform inluiden door de discussie over de toekomst van het glasonderwijs te verfrissen en uit te breiden. Die discussie is gestart op het ‘Issues of Glass Pedagogy’ symposium bij Urban Glass in New York.

Het primaire doel is het samenbrengen van zowel professoren, docenten en studenten van academische glasprogramma’s wereldwijd, als kunstenaars en theoretici die zich toeleggen op het onderwerp van glaskunstonderwijs.
In reguliere sessies willen we het discours versterken door nieuwe structuren van communicatie voor te stellen en het vergaren van een actief netwerk van glasprogramma’s over de hele wereld.

De eerste samenkomst van de Think Tank zal uitweiden over zijn voorlopige taken; gedachten uitwisselen over ideeën en toekomstplannen voor het ontwikkelen van programma’s en het voorstellen van strategieën en doelen die de Think Tank zou moeten nastreven.

De Glass Virus is extreem blij dat de Gerrit Rietveld Academie heeft aangeboden om gastheer te zijn van dit evenement. Om de discussie wendbaar te houden is er een maximum aantal deelnemers.

Voor meer informatie neem contact op via: theglassvirus@gmail.com

De Glass Virus
Jens Pfeifer, Hoofd van de Glasafdeling, Gerrit Rietveld Academie
Marc Barreda, Kunstenaar